Wichor Bramer


home|webdesign|links

Eenvoudig te onderhouden website voor een scherpe prijs

  • U wilt een website met vele mogelijkheden zoals een forum, gastenboek, agenda etc.
  • maar heeft geen verstand van webdesign en de techniek erachter
  • toch wilt u de site zelf kunnen onderhouden
  • maar schrikt terug van de prijs die een commercieel bureau ervoor vraagt?
Laat uw website dan door mij bouwen. Ik kan u voor een zeer scherpe prijs een website met eenvoudig te onderhouden Content Management Systeem aanbieden. Neem vrijblijvend contact op met Wichor Bramer voor een uitgebreide toelichting of een kennismakingsgesprek.


Intranet

Mijn methode biedt ook mogelijkheden binnen een organisatie. U bent een kleine organisatie en zoekt een eenvoudig te onderhouden intranet. Neem dan contact op met Wichor Bramer.


Referenties

Onderstaande Websites geven u een beeld hoe een dergelijke website eruit kan zien.
Network for the Prevention and Protection against Child Abuse and Neglect (SONPPCAN)
Deze site is drietalig van opzet, waarbij naadloos kan worden geswitched tussen Nederlands, Engels en Somalisch.
Vioolles in Maastricht bij Saskia Maas (gebouwd in 2006)
Deze site wordt nog uitgebreid met een loginfunctie waardoor de leerlingen een eigen extranet tot hun beschikking krijgen.
Stationsweb, 's werelds grootste database met foto's van stationsgebouwen (2001-heden)
De meest uitgebreide site met een eigen zoekmachine en een heel uitgebreide structuur die alles met elkaar verbindt. Meer dan 300 bezoekers per dag.
Pop- en Jazzkoor Flexible Sound (gebouwd in 2004)
Deze site is ook voorzien van een inlogfunctie, waardoor een extranet ontstaat.


Content Management Systeem (CMS)

Een Content Management Systeem oftewel een CMS is een schaduwsite waar u alleen (of een groep webmasters) toegang hebt, waarin u eenvoudig de inhoud van uw site kunt wijzigen. Wat u in de formulieren op het CMS invoert bepaalt de inhoud van uw website.

Een voorbeeld van een Content Management Systeem zoals dat voor www.saskiamaas.nl is gebouwd
(klik op de afbeelding voor een grote formaat)

U ziet dat dit CMS uit 4 modules bestaat (bovenaan het scherm staan 4 kopjes: pagina, agenda, leerlingen, links). Hoe meer modules, hoe ingewikkelder de structuur achter de site, hoe hoger de prijs. Voor eenvoudige sites kunt u in principe volstaan met 1 module; 'pagina'. Wilt u het onderhoud vereenvoudigen of de interactie mogelijkheden van uw site uitbreiden kunt u kiezen om enkele pagina's ook vanuit modules op te laten bouwen.

De meest uitgebreide site uit mijn portfolio: www.stationsweb.nl kent momenteel 20 modules die bovendien toevoegingen door bezoekers kan verwerken.

In de module pagina is het menu standaard tot twee lagen diep eenvoudig door u zelf aan te passen, en u kunt op een eenvoudige manier pagina's toevoegen aan de site.

Hiernaast ziet u een voorbeeld hoe een pagina in het Content Management Systeem wordt beschreven. Het betreft hier de achterkant van de homepage van www.saskiamaas.nl (zie deze afbeelding). Door het invullen van enkele eenvoudige velden kunt u pagina's toevoegen of bewerken. U kunt uw pagina's ook tijdelijk verbergen, zodat u eraan kunt werken voordat de pagina daadwerkelijk op uw site verschijnt.


Belangstelling?

Hebt u belangstelling neem dan vrijblijvend contact op met Wichor Bramer. Er wordt dan een afspraak gemaakt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin de mogelijkheden voor u worden besproken.


Nedstat Basic - Free web site statistics